Poznati, River, vesti

Pogledajte ko se od VIP ličnosti muvao sinoć.

Rukometašice, fudbaleri, košarkaši, pevačice...splav River je sinoć "goreo" posetom ovih slavnih ličnosti. Oni koji su propustili ovu žurku, imaju prilike da se uvere u vrhunsko veče zahvaljujući našoj galeriji fotografija. Veče se uzburkalo već na početku, a ko je sa kim otišao kući, zaključite sami...

river

Fotografisano na Splav River

Naši fotoreporteri u "ulovili" su zgodne rukometašice i reprezentativke Srbije, Sanju Damnjanović, Andreu Lekić, Katarinu Tomašević, a među njima bili su i Vasilije Micić košarkaš KK Mega Vizura.

river

Fotografisano na Splav River

Provod je bio fenomenalan, a mi smo se potrudili da vam dočaramo najbolje momente. Fudbaleri su uvek važili za party manijake, pa su se upravo tako i sinoć na splavu River, provodili Lola Smiljanić, Šćepović, Aleksandar Lazevski i Dejan Babić.

river

Fotografisano na Splav River

A naravno, gde ima fudbalera, tu su i lepe zgodne devojke. Pogledajte u našoj galeriji o čemu pričamo.

river

Fotografisano na Splav River

U centru pažnje bile su i Sandra Čoban, supruga vlasnika "Color presa", kao i zgodna pevačica Katarina Živković i Ena Popov.

river

Fotografisano na Splav River

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com