Poznati, River, vesti

Pogledajte koje poznate face vole splavove.

Juče je na splavu River atmosfera bila fantastična. Sara Jovanović kao specijalni gost na RnB večeri napravila je pravi spektakl. Naravno, ne bi idealna žurka bila to što jeste da se kroz najbolji provod ne "prošetaju" i naše poznate ličnosti. Objektivu naših fotografa nije promakla atraktivna i uvek intrigantna Sara Vučelić Soraja, a ni glumica Tamara Dragićević.

splav River

 Fotografisano na Splav River

Večeras se očekuje još bolja zabava na splavu River, a da Kafansko veče prijatelja bude za pamćenje pobrinuće se Katarina Didanović, Milan Dinčić, Milan Mitrović i Jelena Jovanović. Naravno, ovom savršenom provodu neće odoleti ni naše poznate ličnosti, a vi svratite da saznate koja poznata faca voli kafanski šmek na splavu i prepustite se najboljem provodu koji postoji samo na splavu River.

splav River

Fotografisano na Splav River

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com