Malo Bi' Te Tako, vesti

Pogledajte koji sportista se veselio sinoć.

Sinoć je u kafani Malo Bi’ Te Tako atmosfera bila na vrhuncu, pogotovu kad su u društvu poznate ličnosti. Fotoreporteri našeg portala naišli su na jednu poznatu “sportsku” facu kako uživa u ovoj kafani a reč je mladom srpskom atletičaru Emiru Bekriću.

Harizmatični srpski atletičar Emir Bekrić, veselio se sinoć u kafani Malo Bi’ TeTako, koristeći maksimalno pauzu pred pripreme za Evropsko prvenstvo.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Bend 100% je držao sve goste na nogama do poslednje numere. Ovaj vrhunski bend predstavlja ekipu od dvojice entuzijasta koji pre svega jako vole muziku, a uz zvuke klavijatura izvode svoj veoma bogat muzički repertoar.

Podsetimo, srpski atletičar Emir Bekrić imao je uspešan nastup krajem februara na dvoranskom mitingu u Pragu, gde je istrčao 400 metara u vremenu ličnog rekorda - 47,17 sekundi. Trku je završio kao drugoplasirani u svojoj grupi, a iako 400 metara nije njegova disciplina, kroz učešće na pet mitinga u ovom delu godine ostvario je cilj u dvorani, da trči ispod 47.70 sekundi. Nakon što je popravio lični rekord, na taj način zatvorio je ovaj deo zimske priče, a posle malog odmora nastavlja pripreme za Evropsko prvenstvo u Cirihu.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Ne propustitei i vi uživanje u prelepoj prestoničkoj kafani Malo Bi’ Te Tako koja predstavlja sinonim pravog boemskog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveno uživanje uz izvanredan muzički program i fenomenalnu atmosferu.

Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek izvanredan. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Malo Bi’ Te Tako. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente neponovljivog provoda. Pogledajte kao se srpski atletičar Emir Bekrić sinoć veselio, dok devojke oko njega nisu ostale ni malo ravnodušne.

Već naredne nedelje, u četvrtak 22. marta u kafani Malo Bi’ Te Tako nastupa Tanja Senić Loka i Red Carpet Bend. Sutradan vas očekuje Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić, koji će se pobrinuti za vaš spektakularni provod, dok je u subotu za dobru žurku zadužen 100% Band. Na vama je samo da ne propustite!

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Malo Bi’ Te Tako možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com