Kasina Bar, vesti

Pogledajte : Poznati zauzeli ceo klub.

“Kasina sad”, napisala je pevačica Romana Panić na svom Twitter nalogu pored fotografija gde je u društvu prijatelja. A tako je i bilo… sjajna ekipa poznatih se okupila u klubu Kasina uživajući u nastupu Saše Dragića i prijatelja.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Romana Panić, Amadeus Bend , Andrej Ilić, Adil Maksutović, Nikola Sarić Sajko sinoć su izašli u provod pod svodovima beogradske Kasine. Budući da nemaju prilike da se često druže, cele noći su uživali u svirci za koju je bio zadužen Saša Dragić.

Iako Adil trenutno prolazi kroz težak period u svom životu,toga ne sprečava da izvuče ono najbolje iz sebe i pokaže da itekako ume da se opusti i zabavi u dobrom društvu najposećenijeg kluba u Beogradu – Kasina Bara.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Svakako, niko od gostiju nije skrivao oduševljenje provodom u Kasina Baru već su svi maksimalno uživali u svim čarima ovog prestoničkog kluba. Pozitivne vibraicje u vazduhu nisu izostale, kao ni puno smeha, druženja i dobre kvalitetne pesme. Svi koji su odabrali klub Kasinu to znaju, a ostali se mogu uveriti pogledom u galeriju fotografija koje svedoče vrhunskom provodu i pravoj elitnoj atmosferi.

Rečima ne možemo opisati pozitivne vibracije koje su se širile Terazijama, zato nek vam naše fotografije ispričaju celu priču. Možda otkrijete još neku poznatu ličnost sa naše estrade koju nismo pomenuli, jer, u Kasina Baru se uvek kriju poznati, znajući gde je najbolja muzika,provod, društvo, usluga i atmosfera.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Večeras 28. februara se možete uveriti o čemu pričamo. Kao Kao Bend će zavladati scenom u Kasina Baru, dok je subota 1. mart, rezervisana za već svima poznatog Veska Vučkovića.

Ne propustite najluđi provod u gradu, već proverite zašto poznati biraju baš klub Kasinu za svoje izlaske. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kasina možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz Kasina Bara svakako će vas inspirisati da upravo ovaj klub bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com