Premijera, vesti

Pogledajte šta je oduševilo sve ljubitelje kafane.

Kafana Premijera vas poziva da prvi okusite najbolju zabavu u gradu, onako premijerno. Ova kafana je vrlo brzo postala omiljena u narodu i iz dana u dan sve veći broj ljudi dolazi da dobar provod potraže baš na ovom mestu i znate šta, nikada ne pogreše. Večeras u kafani Premijera nastupaju Arcus Band i DJ Srba što je spoj koji garantuje žurku koja se završava kada svi popadaju pod stolove.

kafana Premijera

 Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera je odlična prilika da doživite pravi kafanski provod u autentičnom kafanskom ambijentu u kom se vodilo računa baš o svemu. Kafana Premijera uvek donosi provod koji je jedinstven ovde u isto vreme imate i provod koji podseća na kafanu, a uz Dj Srbu tu je i prilika da se družite sa atmosferom koja vlada na svetskim žurkama i koja ima fanove na svim meridijanima.

Kafana Premijera odličan plan za vas ima i subotom kada se za vas štima Zex Kazanova Band, a atmosferu do usijanja dovodi nezamenljivi DJ Srba koji je postao jedan od omiljenih Dj-eva u gradu. Zex Kazanova Band je sastav koji ima vrlo raznovrstan repetoar koji je potkrepljen bogatim iskustvom koje potpomaže da se svaka pesma donese na pravi način i da se vi toliko ludo zabavite da momente sa Zex Kazanova Bandom u kafani Premijera nikada ne zaboravite.

kafana Premijera

 Fotografisano u Kafana Premijera

Kafana Premijera donosi provode koji se ne mogu meriti sa drugim kafanama jer su bolji, spontaniji, nekako izvorno kafanski, ovde su svi gosti opušteni u kafani Premijera se uštogljena atmosfera ostavlja ispred vrata, svi igraju i pevaju iz sveg glasa i tako je baš svake subote bez izuzetka. Sa kafanom Premijera će vam uvek biti odlično, svaki vikend ispunjen i veseo, ovde se vesele najlepša lica, a vi se uputite tamo da budete deo svetske premijere, za idelan vikend ne treba vam ništa više.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Kafanu Premijera valja obići svakog vikenda, da biste proverili zašto, besplatno rezervišite mesto putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U kafani Premijera vas naravno čekamo i mi u nadi da ćete sa nama podeliti vaše najveće adute.

 

beogradnocu.com