Mala Maca, vesti

Pogledajte šta je opušten i fantastičan provod.

Sredom u sjajnoj kafani Mala Maca vas čeka jedan sjajan kafansko muzički momenat koji ćete itekako voleti. To je momenat koji predstavlja najpozitivnije vibracije muzičke ekipe sa dve gitare i klavijaturama. Spremite se za Pop- rock veče u Maloj Maci.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

A zašto ćete obožavati ovu noć razlog su upravo promocije koje nudi Mala Maca. Đus-vodku moći ćete da konzumirate za samo 99 rsd, dok ćete po istoj ceni imati na raspolaganju i Džin – tonik i sve vrste rakija. Neviđena ponuda samo u kafani Mala Maca!

Kafana Mala Maca na Vračaru četvrtkom, petkom i subotom organizuje takođe žive svirka "od stola do stola" gde zaista bude kao na fotgrafijama starih beogradskih kafana. Svakog četvrtka i petka, kao i ovog 13. i 14. marta, na repertoaru su tamburaši. Starogradska muzika sa dve harmonike i gitarom.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Ove subote 15. marta na programu kafane Mala Maca je ex Yu rock i starogradska muzika sa dve ozvučene gitare. Pored pića, čitave noći gostima je na raspolaganju i kuhinja, tako da mogu malo da se okrepe i upotpune užitak. Peva se i pije, razbije se po koja čaša, ali za sve je to kriva atmosfera i Mala Maca.

Ali kad pesma ponese, sve se oprašta. Kafana Mala Maca svojim ambijentom čini da se svi gosti osećaju kao da su kod kuće.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Kafana Mala Maca je uvek najbolji izbor među svim kafanama, zašto, proverite sami. Besplatne rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online. Sve male tajne, veliki provodi i pijanstva se kriju u kafani Mala Maca, a vrlo rado ćemo našim objektivima zabeležiti i vaša. Vi treba samo da dođete i vaša uspomena i osmeh u našoj galeriji fotografija je zagarantovan.

 

beogradnocu.com