Kod Ministra, vesti

Pogledajte šta radi Jami Kod Ministra.

Jeste li spremni za večerašnje osvajanje prestonice? Sjajna ekipa okupljena oko nove kafane, garantovano jeste. Poslednje pripreme se privode kraju, svaki detalj je na svom mestu, a muzički repertoar nikada bolji.

Budite i vi deo ekskluzivne ekipe koja će prva proviriti u novu kafanu Kod Ministra, koja će nesumnjivo biti uvrštena u najbolja boemska mesta u gradu, gde su merak i sevdah neizbežni. Na večerašnjem otvaranju, pored fotografa portala beogradnocu.com koji će se sa vama provoditi, moći ćete da uživate uz mnoštvo zvanica, ali i uz fenomenalan vokal naše folk pevačice Jasne Milenković Jami.

Jasna Milenković je jedna od najtraženijih pevačica u našoj prestonici, a nedavno je objavila novi singl “Problematična”. Naime, posle duže pauze pojavila se na estradnoj sceni kako bi promovisala novi singl, ali i novi mladalački izgled, za koji je očigledno zadužena plastična hirurgija, kako navode mnogi mediji. Međutim, tu tvrdnju pevačica je demantovala. U svakom slučaju, sa ili bez plastičnih operacija, Jami pravi najbolju atmosferu u gradu, što je u suštini i razlog zbog koga večerašnje otvaranje kafane Kod Ministra ljubitelji dobrog provoda ne bi smeli da propuste.

Podsećamo da je godine 1994. Jami snimila album Čokolada koji joj je doneo titulu pevačice godine, a tada je važila i za jednu od najseksipilnijih žena u Srbiji, a poznato je da je zarad dobrog provoda spremna na sve! Ono što je sigurno, najluđi provod u gradu ovog četvrtka garantovano je u kafani Kod Ministra!

Rezervacije za spektakularno otvaranje kafane Kod Ministra možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a bićemo sa vama i na večeri otvaranja kafane Kod Ministra!

Dođite i osetite čari Ministarstva!

 

beogradnocu.com