Kasina Bar, Najave, vesti

Pogledajte šta se dešava u centru grada.

Vaš omiljeni portal o beogradskom noćnom provodu beogradnocu.com, uvek je u toku sa svim aktuelnim informacijama, kako najposećenijih lokala, tako i ostalih zanimljivih dešavanja koja se zbivaju oko nas.

kasina bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ako vas zaista zanima šta se dešava u centru grada, odnosno preko puta terazijske česme, čitajte dalje... Klub Kasina koja je glavno stecište svih onih koji cene i znaju šta je pravi noćni provod i onih koji su svesni da se u ovom klubu odvijaju najbolje noći i žurke za pamćenje. Ovog utorka, u klubu Kasina nastupa sjajni Loco bend u čijoj izvedi zaista možete da dosegnete najviši nivo najkvalitetnijeg noćnog provoda u gradu.

kasina bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Sreda, 23. april, rezervisan je za Željka Vasića, dok će u četvrtak nastupiti Lexington Bend. Klub Kasina je iz dana u dan sve bolji i bolji, ovo je klub koji zaista brine o potrebama svojih gostiju i nikada nikoga nije ostavio bez dobrog provoda. U petak se prepustite repertoaru Kao Kao Benda, a u subotu pesmama Veska Vučkovića.

kasina bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. I mi vas čekamo u klubu Kasina, jer provereno znamo gde je najbolje.

beogradnocu.com