Kasina Bar, vesti

Pogledajte šta se odvija preko puta Terazijske česme.

Klub Kasina je imperativ noćnog provoda u Beogradu, na ovo mesto svi vole da idu. Klub Kasina uvek ima sjajne stvari i novitete za sve vas i najbolji repertoar koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U klubu Kasina u utorak nastupa sjajni Loco bend u čijoj izvedi zaista možete da dosegnete najviši nivo najkvalitetnijeg noćnog provoda u gradu. Klub Kasina je jedan od klubova koji je popularan u čitavom regionu, što nije ništa čudno, jer u ovom klubu je zaista sve perfektno, reč je o klubu koji ugošćava najveće domaće zvezde i publika se navikla samo na najbolje i najkvalitetnije.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Sredom u klubu Kasina nastupa popularni pevač Željko Vasić kojeg publika zaista voli tako da u klubu Kasina možete čuti i njegove pesme ''Zanjiši kukovima'', ''Voli me ne voli me'' i druge koje publika koja dolazi u ovaj klub zaista obožava. U četvrtak vas u klubu Kasina čeka Saša Dragić i veče prijatelja, reč je o izvođačima kojima je Saša Dragić pravio pesme i koji će definitivno zapaliti Kasinu, ujedno u četvrtak samo za vas nastupa sjajni Noć i Dan Bend.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je iz dana u dan sve bolji i bolji, ovo je klub koji zaista brine o potrebama svojih gostiju i nikada nikoga nije ostavio bez dobrog provoda. Repertoar je pažljivo biran i provereno dobar. U klubu Kasina uvek ima iznenađenja, enterijer podseća po malo i na diskoteku i ima zaista dovoljno prostora za igru i opuštanje. Cene su fer, a osoblje uvek na nivou i naklonjeno svakom gostu i njegovim potrebama.

U petak u najposećenijem klubu u gradu nastupa Kao Kao Bend, sastav od kojeg možete očekivati mnogo i to ljubitelji provoda u klubu Kasina odlično znaju, te nije za čudo da je petak jedan od omiljenih dana u ovom fenomenalnom klubu. I subotom je u klubu Kasina uvek uzavrela atmosfera jer za vas nastupa uvek odličan Vesko Vučković. Reč je o izvođaču koji ima odlične voklane sposobnosti, jako vešto koketira sa publikom i uvek pravi najbolju atmosferu, pa izvol'te, upoznajte najbolji provod u gradu.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je zaista najbolji i najposećeniji klub u gradu, samo sa jednim odlaskom na ovo mesto upoznaćete provode zbog kojih ćete zavoleti noćni život Beograda. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. I mi vas čekamo u klubu Kasina, jer provereno znamo gde je najbolje.

 

beogradnocu.com