Kolumne

Muškarac kad vidi ženske bujne grudi,isto je kao kada detetu date kutiju slatkiša. Oni uzdišu za njima, a i mnoge dame zavide devojkama za velikim poprsjem.

Međutim, oni nemaju pojma sa kakvim teškoćama se ove devojke susreću. Mislimo na devojke sa prirodno velikim grudima. Mada, i one žene koje su preterale sa veličinom silikonskog umetka znaju o čemu govorimo.
Evo nekoliko najčešćih problema:

river

Fotografisano na Splav River

Najobičnija fizička aktivnost, kao što je trčanje, kretanje uz i niz spenice izaziva turbulenciju, neugodnost i mogućnost da ošamari svakog prolaznika... čoveče, to je dodatni teret koji žena nosi sa sobom i što je najgore, non stop skače. Tada je jedini način navući NEKOLIKO sportskih topova koji će dodatno učvrnuti grudi. Ako je i to moguće...

Ležanje na stomaku - nemoguća misija. Probajte sami. Žulja, smeta, bode...ne ide nikako.

Naći brushalter - samo ako imaju sreće...Ili grudi ispadaju, ili žica bode, ili jednostavno vise! A specijani brushalteri za velike grudi inače koštaju mnogo više novca. Nošenje bikinija? Samo za one najhrabrije!

Hrana i mrvice - Ups, upade vam nešto. Ako nađete smoki u majici to je kao da ste dobili na lotou. Još ako se malo više nagnete ka stolu po parče hleba, umočićete poprsje u tanjir i ode mast u propast...Kao što vidite, ni za stolom nije lako.

free

Fotofrafisano na Splav Freestyler

Šta obući - Hmm, ako devojka sa velikim grudima obuče široku bluzu, izgleda debelo. Al ako obuče usku majicu, eto neprijatnosti... cela ulica je gleda, samo ne u oči.

Sujeta - Druge žene ih osuđuju, komentarišu, zavidno posmatraju i ogovaraju..a muškarci se ne ustručavaju da dobacuju. Mislite da je njima lako da ovo svakodnevno trpe?

Mada, velike grudi vlasnicama daju i neke prednosti. Poput malog "grudnog" skladišta za telefon, parice ili užinu... Ali što je najvažnije - bujne grudi su deo vas i kakve god one bile vi ste svakako jednostavno sjajne!

 

beogradnocu.com