vesti

Pogledajte zašto ovde svi dolaze.

U petak, 21. februara, kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu, sada već po navici, organizuje za vas provod kakav volite! Započnite ovaj vikend u znaku dobrog provoda i krenite sa svojom ekipom, ili voljenom osobom u fenomenalnu kafanu Ko To Tamo Peva!? jer vas tamo čeka fenomenalna muzika i mnogo zadovoljnih ljudi koji šire pozitivne vibracije, a to je baš ono što vam treba posle naporne nedelje.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Prepustite se iskusnom Harizma Bendu koji će pevati za vas sve one pesme koje volite i uz koje će vaš izlazak biti potpuno savršen! Ovog petka, ali i subote 22. februara, prosto ćete se otimati oko ovih harizmatičnih tamburaša. Harizma Bend zna sve pesme, ne odvajaju od stolova, ispunjavaju muzičke želje i rado vam sviraju na uvce.  Između ostalog, povoljne cene pića su još jedna stvar zbog koje ne morate brinuti, već se možete opustiti i uživati u sjajnoj kafani Ko To Tamo Peva!?!

Fotografije i delić atmosfere u kafani Ko To Tamo Peva!? možete pogledati u našoj galeriji na portalu beogradnocu.com. Ali, da biste zaista doživeli ovakav provod, moraćete da svratite do Zemuna, tačnije Karamatine ulice, i zavirite u ovu boemsku idilu.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Čim čujemo naziv ove kafane, setimo se poznatog kultnog istoimenog filma, koji nam bez obzira na scenarijo i sudbinu putnika, uvek izmami osmeh na lice. Krenite i vi na jedan takav put vašim prevozom “Krstić i sin”, i pravac u kafanu Ko To Tamo Peva!?.  Nakon sjajnog provoda u kafani Ko ToTamo Peva!? Zapevaćete samo: “Sviće zora u subotu, dan doleće iz daljine, siromasi ovog kraja čekaju da sunce sine, čekaju da sunce sine joj, ojoj, joj, ojoj!”

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Ne propustite najbolje žurke i kafanske noći u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani kafanica Ko ToTamoPeva!?. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com