Najave, Premijera, vesti

Pogledajte zašto su najbolja mesta drugačija.

Kafana Premijera je jedna od novijih kafana u Beogradu koja je za veoma kratko vreme postala vodeće mesto u glavnom gradu kada je u pitanju kafanski provod. Dođite u Premijeru da vidite zaštoje ona jedinstvena i drugačija (čitaj: bolja), od drugih.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera 

Kafana Premijera se sastoji iz više delova, odnosno jedna kafana poseduje dve kafane. Ne verujete nam na reč? Dođite i uverite se. Zanimljivo je to što u ovu kafanu mogu doći sve generacije. Na spratu je deo za malo stariju populaciju, koji preferiraju etno ambijent i prijatan ručak, odnosno večeru.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Donji deo je za mlađe i veselije, koji vole dobro da popiju, i đuskaju celu noć. Ukoliko ogladnite, u suterenu vas čekaju i meze, tako da se u kafani Premijera mislilo na sve! Naravno, muzika u ovoj kafani zauzima centralno mesto, a ozvučenje je raspoređeno tako da se čuje na oba nivoa. Pevači će šetati čitavom kafanom i pevati svim gostima Premijere na uvce. Večeras vas očekuje nastup fenomenalnog Žex Kazanova Benda sa DJ Srbom. Ne propustite!

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com