Poznati, vesti

Pogodite čija je ovo ruka?

Pevač, poznatiji javnosti kao učesnik rijalitija "Operacija Trijumf" i kasnije "Farme", Nikola Sarić Sajko, nakon dužeg odsustvovanja sa medijske scene, pojavio se iznenada u Etna Baru i to, ni manje ni više, nego sa povredom ruke.

etna bar

Fotografisano u Bar Etna Bar

Ne znamo tačno šta je zadesilo Sajka, ali sudeći prema onome što smo videli, izgleda da nije ništa strašno, s obzirom da je bio veoma raspoložen i u dobrom društvu.

sajkoo etna

Fotografisano u Bar Etna Bar

Sajko je u Etna Baru prisustvovao promociji novog spota i albuma "Ustani" beogradskog benda MVP na čelu sa Banetom Lalićem. Ovom prilikom premijerno je prikazan i spot za numeru "Milioni milja“, a bend je odsvirao i nekoliko pesama sa novog albuma. Pretpostavljamo da je mladi pevač iz rijalitija OT samo ozledio ruku i da će brzo skinuti zavoje.

etna bar

Fotografisano u Bar Etna Bar

Kakva je atmosfera vladala sinoć na promociji spota u Etna Baru i ko je sve od poznatih ličnosti prisustvovao, možete videti u našoj galeriji fotografija. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com