Stara Pesma, vesti

Pogodite ko je pevao u ovoj kafani.

Popularni pevač Dejan Matić sinoć je uživao u kafanskom provodu, u jednoj od najpopularnijih kafana, kafani Stara Pesma. Matić se odlično zabavio u ovoj beogradskoj kafani, te se uz domaće pivce i pesme provodio do kasnih večernjih sati.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Dejan Matić jedan je od omiljenijih srpskih pevača. Koliko ga ljudi vole videlo se i sinoć u kafani Stara Pesma, gde su mnogi hteli da se slikaju i razgovaraju sa popularnim pevačem, koji je strpljivo odgovarao na sva pitanja, jer druženje sa obožavaocima je deo njegovog posla.

On trenutno živi na relaciji Beograd - Beč, gde mu borave supruga i sin, pa je uspeo da izdvoji i malo slobodnog vremena i uživa u čarima kafane Stara Pesma. Brat Saše Matića jeprošle godine promovisao album “100 života”, kao i dva nova spota.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

U dobroj atmosferi kafane Stara Pesma, Dejan Matić se veselio do kasno u noć, a sve vreme društvo su mu pravile atraktivne devojke ali i momci. Pevač se čak u jednom momentu dočepao i mikrofona pa je provod postao još bolji. Aleksandra Bursać i Miloš Brkić su u glas sa Matićem napravili sjajan štimung i digli sve goste Stare Pesme na noge.

Uostalom, fotografije u našoj galeriji sve govore, tako da vam prepuštamo da doživite sinoćnu atmosferu peko našeg portala. Sledeći put nikako ne propustite da posetite Staru Pesmu i zapevate i vi sa poznatim pevačima koji su ovde redovni gosti.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Večeras, 6. marta vas u Staroj Pesmi očekuje nastup Milana Mitrovića koji će zapaliti podijum za igru ali i mikrofon. Narednog dana, u petak, pevaćete u glas sa Milošem Trinićem Trnom i Kristinom Kuzmanovskom.

Ne propustite da i vi budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme u kafani Stara Pesma. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne i važe za sva dešavanja u kafani Stara Pesma. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ova kafana bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu.

 

beogradnocu.com