Najave, River, vesti

Pogodite ko otvara splav River?

Zimo - zbogom, leto - dobro nam došlo! Čuveni splav River na Savi najavljuje veliko otvaranje letnje sezone 2014. u sredu 7. maja!

River

Fotografisano na Splav River

Pitate se ko će biti zadužen za atmosferu i zabavu , a mi vam kratko i jasno kažemo - Ana Nikolić! Ovaj nastup biće i humanitarnog karaktera, zato selimo gradska desavanja kada je noćni provod Beograda u pitanju na obalu reke i to bas na Savu i na splav River! Uz mnoštvo poznatih ličnosti i ljudi dobre volje, čeka vas praznična i, kao i uvek, pozitivna atmosfera gde će se prikupljati preko potreban novac za malu Nađu Novaković, kojoj je potrebna transplantacija koštane srži.

river devojke

Fotografisano na Splav River

Domacin i zvezda večeri, Ana Nikolić koja je prva podržala ideju i uveličala otvaranje će tom prilikom i sama donirati novac za Nađinu operaciju, a verujemo da će mnogi pratiti njen primer. Dođite da zajedno uz pesmu, igru i osmeh otvorimo novu letnju sezonu, provedemo se i budemo humani! Dođite da se sjajno provedete i preselite grad na reku, i to baš na River gde ćemo se družiti tokom pet letnjih meseci!!!

ana nikolic

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com