vesti

Pokušajte ovo da ulovite.

Klub Carski Lov na Adi Huji već uveliko je prvi i pravi izbor kad je dobar provod u pitanju. Uz interesantan ambijent, odlično piće, i sve propraćeno živom svirkom, klub Carski Lov će postati vaše omiljeno mesto za izlazak. Proverite zašto mnogi tvrde da su u ovom klubu proveli najbolje noći u gradu i doživeli najlepše žurke.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Za vaše odlično raspoloženje i još jedan nezaboravan vikend, pobrinuće se vrhunski muzičari i bendovi, koji će živom svirkom podići atmosferu i učiniti da zaboravite na sutra. U petak, 7. marta, ne propustite da čujete Mihaila Milčića, Maju Božanić i Bend koji će vas svojim bogatim muzičkim repertoarom i sjajnim glasom zabaviti kao nikad do sad. Uz hitove narodne i pop folk muzike garantujemo da nećete sesti do poslednje pesme. U klubu Carski Lov nastupale su mnoge poznate ličnosti, a muzika odgovara svačijem ukusu i zadovoljava visoke kvalitete.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Subota, Dan žena, je veče kada će nastupiti neodoljiva i već svima dobro poznata Marina Tadić. Da je Marina jedna od najtraženijih pevačica govori i činjenica da tokom čitave nedelje nastupa po najpopularnijim kafanama i klubovima u gradu. Ona je svim posetiocima kluba Carski Lov pripremila niz specijalnih iznenađenja, koja će upotpuniti garantovano najbolju zabavu ove večeri. Odaberite petak za vaš najbolji provod u klubu Carski Lov jer tada je ovde prava erupcija večeri.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervišite besplatno svoje mesto na vreme i prepustite se čarima kluba na Adi Huji koji će vas oduševiti. Za petak veče i sva predstojeća dešavanja u klubu Carski Lov rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.  Ne propustite najbolji provod u gradu! U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte galeriju fotografija i uverite se šta propuštate!

 

beogradnocu.com