vesti

Pomozimo Srni Sedmak.

U baru Dash’s u nedelju 16. februara, biće održana humanitarna žurka na kojoj će biti prikupljana sredstva za jednogodišnju Srnu Sedmak. Obavezno dođite u bar Dash’s, jer sav prihod od te večeri ide u humanitarne svrhe, a pored toga biće i kutija za dobrovoljne priloge.  Između ostalog, svoje prisustvo u baru Dash’s najavile su i neke poznate ličnosti poput Saše Kapora, Joce Stefanovića, Milana Dinčića Dinče, Ljubomira Peručića i mnogo drugih kao i dosta uglednih političara.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Srni je hitno potrebna intervencija u inostranstvu u kojoj bi joj lekari napravili jednjak, jer je rođena bez njega, a Republički fond za zdravstveno osiguranje ne želi da plati operaciju, iako je Srna jedina u Srbiji koja ima takav problem. Hrabra devojčica je izdržala sedam operacija na Institutu za majku i dete, ali bezuspešno. Samo ćemo napomenuti da nije u pitanju presađivanje organa, već klasična rekonstrukcija jednjaka koja je u svetu već rutinska operacija. Mala Srna se sad hrani pomoću creva koje je ugrađeno u telo, kroz stomak i to je jedini način kako ova devojčica može da dobija hranu. Njeno detinjstvo nema alternativu, a u inostranstvu joj daju šansu za normalan život.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bez obzira na nedaće, Srna je radoznalo i milo dete koje krupnim, plavim okicama upija svet.  Domaća javnost u poslednjih par meseci aktivno se uključila u borbu da Srna dobije nov jednjak , a pobednica šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” Ana Kokić, svoju nagradu donirala je ovoj hrabroj devojčici, koja je prvu reč “mama” izgovorila u bolnici.

Mi vas pozivamo da se priključite akciji prikupljanja novčane pomoći za Srnu Sedmak, tako što ćete u nedelju doći u bar Dash's. Deo od prihoda te večeri biće uplaćen na žiro - račun kod “UniCredit” banke 170-10253952000-06, a takođe će se na licu mesta prikupljati donacije.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Neka vam ovaj dobar provod bude human, neka jedna odlična žurka bude u dobre svrhe.  Rezervišite na vreme svoje mesto, a to možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim mestima za noćni provod u Beogradu.

 

beogradnocu.com