vesti

Ponosni tata Knez slavi u Dobrili.

Ove subote, u klubu Dobrila gosti su mogli da uživaju u sjajnom Loco bendu, koji je privukao ljubitelje njihove muzike. Fotografi vešeg omiljenog portala beogradnocu.com koji ne propuštaju najbolje žurke u gradu provodili su se ove subote u klubu Dobrila i u sjajnom provodu naleteli na “jedno lice koje zvuči poznato” – popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Knez je bio veoma raspoložen, uživao je u klubu Dobrila ali i u fenomenalnoj muzici Loco Benda. Naime, pevač je i imao velikog razloga za slavlje, upravo zato što mu je starija ćerka skoro proslavila punoletstvo. Čestitamo! Verujemo da je za Kneza žurka za ćerkin 18- ti rođendan, ali i veče u Dobrili bilo nezaboravno i puno dobrih vibracija.

Knez je postao popularan zahvaljujući prvim hitovima koje je snimio sa svojim bendom u srednjoj školi i kojih se i dan danas sećamo: “Da l` si ikada mene voljela” i “Kao magija”. Pored muzičkog rada koji i dan danas traje, Knez se oprobao i u drugim sferama javnog posla. Učestvovao je u serijalu “Survivor” i popularnom šou “Tvoje lice zvuči poznato”. Kako se ovaj šoumen proveo u klubu Dobrila, možete saznati ako zavirite u našu galeriju fotografija.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Vaš omiljeni portal vam redovno prenosi delić atmosfere svakog noćnog provoda u gradu i savetuje vas gde ćete provesti najlepe noći za pamćenje. Pevač Knez je, kao i svi gosti, bio potpuno prepušten sjajnoj energiji i velikoj količini pozitive. Budite i vi pozitivni u klubu Dobrila. Dođite u sredu, 05 .februara i osetite čari jazz muzike koju će vam priuštili fantastični momci iz sastava Ostinatum. Ovi šarmantni i harizmatični momci učiniće da jazz ponovo zaživi našom prestonicom.

Nekome majka, nekome devojka, mnogima prijateljica, Dobrila... Uvek vesela i nasmejana, spremna da nahrani, napoji i dobro zabavi... - ovako o svom malom kutku govore ljudi iz kluba Dobrila u Beogradu!

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Budete deo najboljeg provoda u gradu i rezervišite svoje mesto na vreme za naredna dešavanja o kojima ćemo vas blagovremeno obavestiti. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com