Santo Domingo, vesti

Ponovo radi bar Santo Domingo.

Popularni kafe bar Santo Domingo večeras ponovo otvara svoja vrata i nudi najbolji provod u gradu. Večeras ćete, kao i uvek, moći da pijete interesantne koktele, a čitav spektakl biće propraćen živom svirkom. Santo Domingo će učiniti da postanu ponovo vaše omiljeno mesto za izlazak.

Za vaše odlično raspoloženje i još jedan nezaboravan vikend, pobrinuće se vrhunski muzičari i bendovi, koji će živom svirkom podići atmosferu i učiniti da zaboravite na sutra. Nastupi poznatih klubskih pevača i bogat muzički repertoar zabaviće vas kao nikad do sad. Večeras nastupa Ivana i Nani Bend dok u subotu nastupa pevač Milan Ankić koji će vas oboriti s nogu.

Proverite zašto mnogi tvrde da su se u baru Santo Domingu izuzetno proveli i pili najbolje koktele u gradu. Nesvakidašnja ponuda alkoholnih pića, upotpuniće vašu posetu restoranu.

Dobar razlog da posetite bar Santo Domingo su najbolje kafe koje možete da naručite. Provedite prijatno popodne sa vašim poslovnim partnerima i dragim osobama uz najbolje kafe na Vračaru, u Santo Domingu. Pored specijaliteta od kafe, preporučujemo vam sveže ceđene sokove i raznovrsne koktele koji će oplemeniti vaša čula.

Rezervacije za otvaranje bara Santo Domingo, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom kafe baru možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com