Santo Domingo, vesti

Popularni voditelj uživa u Santo Domingu.

Najinteresantniji delovi biografija mnogih poznatih ljudi ispisani su u kafanama... a Voja Nedeljković, prekaljeni radio i TV voditelj, može da se pohvali dužinom kafanskog iskustva, ali i noćnim životom uopšte.

Voju smo sinoć sreli u najpoznatijem baru Santo Domingo na Vračaru. Prema onom što smo mogli da primetimo, ovaj pedesetogodišnji voditelj, uprkos godinama i dalje uživa u svim čarima života. A moramo priznati, ima energiju poput mladića.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Nekadašnje zaštitno lice “Trećeg kanala” i emisije “3K dur”, a potom i voditelj televizije “Foks” i  kviza “Da li ste pametniji od đaka prvaka” Voja Nedeljković je, pored Sanje Kužet, postao je i novi voditelj šou-programa “Zvezde Granda”.

Iako su mnogi u negativnom kontekstu komentarisali što je prihvatio ovaj angažman, pre svega zbog narodne muzike koju emituje ova najveća muzička kuća na Balkanu, popularni voditelj, suprug i otac, nije se pokajao zbog svoje odluke. Nedeljković smatra da je pravo zadovoljstvo raditi u velikoj produkcijskoj kući koja mnogo ulaže u svoj program.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Autor i voditelj emisije “Vojevanje” na “Radiju S”, bez obzira na to što je u žiži medijske pažnje i popularnosti, nikada nije dopustio da mu popularnost naruši privatan život. Pogledajte kako je jedan od naših najboljih voditelja uživao u baru Santo Domingo.  U petak 14. marta nastupaće vam Dule Lusin, dok je subota, narednog dana rezervisana za Ivanu i Nani Bend.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Bar Santo Domingo je provod koji treba doživeti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo Santo Domingo bude vaš izbor za noćni izlazak, piće, ili ručak u buduće.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com