vesti

Popusti u restoranu Bled.

Popularni riblji restoran, restoran Bled, iz nedelje u nedelju čini svoju ponudu sve atraktivnijom. Pored vrhunskih specijaliteta i velikog izbora pića, restoran Bled vam nudi akcije koje ne smete propusititi!

restoran Bled

Fotografisano u Restoran Bled

Naime, u toku cele ove nedelje restoran Bled svojim gostima nudi neverovatne promocije, a posebno su atraktivne ponude za vikend. Za izuzetno malo novca moći ćete da uživate u vrhunskoj hrani, i naravno vinima koja odgovaraju vašem izboru jela. Pripremite svoja čula na vrhunsko opuštanje!

restoran Bled

Fotografisano u Restoran Bled

Svakog dana u restoranu Bled očekuje vas 10% popusta na hranu za poneti, a svakog vikenda čak 20% popusta na ručak i večeru. Ovo je zaista spektakularna ponuda, budući da su cene u restoranu Bled inače vrlo prilagođene svačijem džepu.

restoran Bled

Fotografisano u Restoran Bled

Ne propustite jedinstveno uživanje, već se prepustite ukusima najbolje prestoničke kuhinje. U našoj galeriji možete pogledati i kako izgleda prijatni ambijent ovog restorana, gde je enterijer podređen isključivo vašem maksimalnom uživanju i udobnosti.
Ne propustite ove fenomenalne ponude restorana Bled i pratite portal beogradnocu.com da biste ih uvek prvi saznali. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervaciju i tako obezbediti sebi najbolje gastronomsko uživanje u gradu. Ono što je sigurno, nećete se pokajati!

 

beogradnocu.com