Freestyler, vesti

Posle Exit-a žurka se nastavlja na beogradskim splavovima.

EXIT 2013 ispunio je, ali i nadmašio očekivanja publike, medija, kao i organizatora.  R:Evolucija je doživela veliki uspeh i opravdala sve ono što iza imena ovog festivala stoji. EXIT 2013 pamtiće se po rekordnoj posećenosti Petrovaradinske tvrđave, ali i po simpatičnim izjavama posetilaca festivala poslednjeg dana – “Još samo godinu dana do Exita!”

Srećom, ne moramo čekati čitavih godinu dana da bismo se dobro proveli, jer su tu beogradski splavovi sa dugom tradicijom i kvalitetnim zvukom.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Ove srede na splavu Freestyler očekuje vas deveto izdanje letnjeg Buzzin'-a u ovoj sezoni. Za nezaboravnu atmosferu na kakvu ste navikli, zaduženi su Sajsi Mc & B.k.o.Live! Sajsi MC je pseudonim iza koga se krije beogradska reperka Ivana Rašić. Započela je karijeru sa bendom Sajsi 2002. godine, da bi od 2009. počela da nastupa solo. Kao solo izvođač izdala je dva full-length albuma, "Daleko je Dizni" i "Od 12 do 6", kao i mini album "KNVK" sa B.K.O.-om, sa kojim će nastupiti na Buzzin'-u. I ove večeri, tu je nezaobilazan Buzzin´dvojac: DJ Ike i DJ Prema - Bad Brothers.

Do kraja nedelje na splavu Freestyler su žurke koje ne smete propustiti. U četvrtak, 18. jula, na splavu Freestyler uživajte uz comercial house. Za muziku su zaduženi DJ Jabba i  DJ Nikola, a već u petak na splavu Freestyler, tradicionalno možete uživati uz sjajan dvojac, Dj Ike & Dj Prema. Odličan izbor komercijalnih hitova jedan je od najboljih načina da se započne vikend! U subotu, 20. jula, DJ Mirko i DJ Meex će uz house muziku obezbediti vrhunski provod. Ne propustite da posetite splav Freestyler!

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Sound

Fotografisano na Splav Sound

Pored splava Freestyler preporučujemo vam da posetite i splav Sound, koji je jedno od omiljenih mesta beogradskih klabera i urbane ekipe. U sredu, 17. jula, možete uživati uz  Disco Sound - All-time greatest hits, dok je petak rezervisan za Dj-eve pod imenima PeDJa i Aćim. Ove subote na Sound-u očekuje vas Oysha. Svakako pažljivo odabrana muzička ekipa.

Fotografije sa splavova Freestyler i Sound možete pogledati u našoj galeriji, a svoje rezervacije izvršiti upravo ovde: putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com