vesti

Poslednji četvrtak u sezoni sa Dj Playa-om.

Nakon izuzetno uspešne sezone vašeg najboljeg provoda u klubu Filmski Grad, žurke koje su četvrtkom sve goste držale na nogama, u predstojećem periodu sele se na novu lokaciju! Još večeras će vas u prelepom ambijentu kluba Filmski Grad zabavljati izuzetno traženi Dj Playa, uz najveće hitove devedesetih. Neponovljiva energija i puno pozitive učiniće vaš provod nezaboravnim!

O novoj lokaciji, kao i o svim ostalim informacijama o večeri ovakvog tipa, prvi ćete biti obavešteni, naravno, putem portala beogradnocu.com! Ono što je sigurno, sve žurke koje vas očekuju ispratiće dosadašnji maksimalni kvalitet, na koji ste navikli.

Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

A nakon najbolje žurke u gradu, koja će se ovog četvrtka održati u klubu Filmski Grad, na istom mestu očekuje vas vrhunska živa svirka sa popularnim Mladenom Cvetanovićem i Ninom Nestorović, pa će i ženski i muški deo publike biti prilično zadovoljni!

Atmosferu koja je u klubu Filmski Grad uvek neponovljivo dobra zabeležili su i fotografi vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com! Pogledajte najinteresantnije momente protekle sezone iz kluba Filmski Grad u našoj galeriji.

Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Svoje rezervacije možete izvršiti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i obezbediti sebi najspektakularniji provod ovog četvrtka. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja u klubu Filmski Grad, koja su apsolutni imperativ prestoničkog noćnog provoda!

 

beogradnocu.com