Kasina Bar, Najave, vesti

Poslednji poziv za "apsolutno blaženstvo"!

Ukoliko želite da doživite mir, blaženstvo, odnosno pravu nirvanu, ali i apsolutni "filing" vrhunskog provoda, podsećamo vas da nikako ne propustite ovu sredu, 30. april, kada će pevačica Jelena Rozga nastupiti u Kasina Baru na Terazijama.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Naravno, čeka vas i njen fenomenalni hit "Nirvana" kojim će Rozga podići sve goste Kasine na noge i izazvati apsolutnu euforiju! Rozga je najavila novi album za jun ove godine, kao i jesenju turneju kojom će krunisati brojne poslovne uspehe koje je ove godine ostvarila. Nakon što je predstavila i novu pesmu "Okus mentola", nedavno je objavila i spot u kome je pokazala svoje zanosno telo. Ne propustite da vidite sve to i uživo i dođete ove srede u najbolji klub na Terazijama! Cena ulaznice je 1.000 dinara.

kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com