Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Ukoliko vreme na pokvari planove, vikend koji je pred nama biće ujedno i poslednja prilika da u ovoj sezoni đuskate uz svoje omiljene kaver bendove pod pokretnim kuglama Novog Bitefartcafe kluba, a plan je da se vikenda 22 i 23. već uveliko provodi pod zvezdama na letnjoj sceni, na Kališu. Upravo zato vas iz Bitefartcafe kluba pozivaju da zatvorimo zimsku sezonu baš onako kako smo se tokom nje i provodili. Veselo i zajedno!

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

U petak će nastupiti Makao bend, jedan od bendova koji ima najduži staž klubu. Za to postoje dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna. Drugi razlog je možda i bitniji, a on kaže da Makao uvek pokrene svaku osobu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače i peva. Njihova specijalnost su haus hitovi, međutim, sviraće vam aktuelne strane i po koji domaći pop hit.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Betty Boom u subotu definitivno zatvara vrata zimskoj sezoni. Pop, disko, osamdesete, MTV, VH1, haus ali i poneki mambo odjekivaće Novim Bitefartcafe-om. Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com