vesti

Pospite se dijamantima u klubu Diamond.

Ovaj savršeni, neponoljivi, blještavi dijamant perfektno se uklapa u vašu zamisao nigde viđenog noćnog provoda. U klubu Diamond gde se igraju senke uvek ste idealno pozicionari. Kameni mozaik, pažljivo odabrane tapete čine da ovaj klub bude tako šik kao da ste glavni lik u nekom Brodvejskom mjuziklu. Ovaj klub ima fantastično osvetljenje, koje tako pada da za stepenik više podiže svaki detalj u ovom klubu svetskog renomea. Gde god da sednete činiće vam se kako će svakog trenutka na vrata ući neka Holivudska zvezda i sesti baš do vas.

klub Diamond

Fotografisano u Klub Diamond

Četvrtkom se sa vama druže Mišel Gvozdenović, Dejana i Zeka. Pop i folk su repertoar koji je za vas osmislio menadžment kluba, a ovi sjajni izvođači oživeli svojim neprocenjivo lepim glasovima i harizmom. Gde god da sedite imate fenomenalan pogled na muzičare koji su vam uvek blizu kako pesmom tako i srcem. Četvrtkom se u Diamondu provodi do kasno u noć, sve je isplanirano do detalja sa takvom nežnoću koja će vas u klub Diamond zauvek zaključati kao najlepša uspomena.

klub Diamond

Fotografisano u Klub Diamond

Omiljeno piće iz dijamantske čaše petkom popijte sa Mihajlom Milčićem i neumornim Bendom koji ima sjajnu energiju koja će vas golicati do zore. Petak je u klubu Diamond adrenaliniski šok od kojeg nikada nećete želeti da se oporavite. Stopljen u ovaj fantastični ambijent muzički show u izvedbi Mihajla pod sjajem najglamuroznijih svetiljki u celom gradu učiniće da se osećate unikatno, dražesno i poželjno i sve to u klubu Diamond.

Ivana Sirena za vas nastupa subotom, a najatraktivnije igračice u gradu su samo tu za vas u neponovljivom i na domaćem tržištu jedinom klubu Diamond. Njeni natupi se pamte, prepričavaju i priželjkuju, a u atmosferi kluba Diamond koji diktira tempo high class provoda po ugledu na svetske džet set izlaske sve to stvara fascinantan doživljaj kog nikada nije dosta. Svako veče vas očekuju i fenomenalne Go-go igračice koje će vam zagolicati maštu.

klub Diamond

Fotografisano u Klub Diamond

Uđite i vi u priču džet set provoda koji postoji samo u klubu Diamond. Svoja mesta pod prigušenom igrom senki u ovom Holivudski odnegovanom klubu rezervišite putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com