Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Da li patite 342 dana godišnje, zato što niste na skijanju? Da li vam nedostaju ona legendarna druženja nakon što ste se dobrano umorili nadugačkim, belim, prštavim stazama? Nedostaje vam da uz kuvano vino i zakusku pričate vašim kolegama skijašima koliko brzo ste prešli onu najstrmiju stazu na kojoj se nije video niti jedan trag osim onog od ratraka? Kada ste poslednji put slušali prepucavanje bordera i skijaša ko je urban, a ko je dosadan?

klub Novi Bitefartcafe

                                                                                                    Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Novi Bitefartcafe i SkiFun agencija su se udružili u potpuno novom konceptu u Beogradu, Apres Ski, kako biste što lakše podneli ove neskijaške dane. Svakog utorka od 17 – 22h, ljubitelji sportova na snegu će moći da uživaju u specijalnoj žurke nakon skijanja. Après-ski ugođaju će doprineti El Jazzyra bend koji se sastoji od didžeja, saksofoniste, gitariste i perkusioniste. Ovo je upravo sastav kakav ste navikli da slušate na najpoznatijim skijalištima Evrope.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Točeno pivo, kuvano vino i skijaško - borderski tanjiri sa mezetlucima, učiniće da se osetite kao da ste u jednom od kafea na stazi i pomoći vam da nadoknadite ono što ste istrošili na “stazama”.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com