vesti

Povratak Sound-a.

Splav Sound je sinoć, 10. avgusta, ponovo počeo da radi. Nakon incidenta u kome je mladić po imenu Fedor Frimerman brutalno pretučen i ubijen u neposrednoj blizini Sound-a, ovaj splav je iz poštovanja prema preminulom gostu prestao sa radom. Međutim nakon izvesnog vremena od smrti nesrećnog mladića počinioci su privedeni pravdi, a splav je ove subote ponovo otvorio vrata svojim gostima.

U sredu, 14. avgusta, na splavu Sound očekuje vas tradicionalno disco veče kad se puštaju The All-Time Greatest Hits. Ovo veče je poznato po odličnom provodu u kom uživaju svi ljubitelji ove vrste muzike.Specijalan efekat uz vrhunsku muziku čini i osvetljenje koje je ove sezone unapređeno.

Ako dođete na splav Sound uživaćete u mladalačkom i urbanom društvu koje privlači dobar provod i uživanje uz reku. Sound je jedno od mesta najboljeg provoda u gradu i samim tim je i jedan od najposećenijih splavova.

Sound

Fotografisano na Splav Sound

Ukoliko želite da osigurate svoje mesto, predlažemo vam da posetite portal beogradnocu.com i jednim klikom rezervišete svoje mesto. Za one koji više vole da rezervišu putem telefona, to mogu učiniti jednim pozivom na broj 063 33 33 44.

Pogledajte našu galeriju slika i uverićete se u to da je splav Sound pravo mesto za provod ove srede.

 

beogradnocu.com