Jimmy's, vesti

Pozitiv(n)a na Jimmy’s-u!

Večeras će na novootvorenom splavu Jimmy's nastup održati atraktivna pevačica Nataša Bekvalac. Novosadska barbika će učiniti da vam ovaj utorak bude zaista nezaboravan, i to svojom energijom, šarmom, ali i sjajnom muzikom.

“Kraljica novih ljubavi”, “Ja sam dobro”, “Nikotin” , “Sluškinja”, “Pozitivna” samo su neki od hitova koje ćete moći da čujete ovog utorka na splavu Jimmy’s u izvođenju jedne od najvećih zvezda domaće muzičke scene. Nataša će se pojaviti u kreaciji svoje sestre Kristine Bekvalac, koja je oblači za svaki nastup, ali kako je najavljeno, ovoga puta vas očekuje nešto potpuno drugačije!

Da će atmosfera biti fantastična govori i činjenica da su Natašini nastupi u rangu sa svetskim svirkama. U publici se očekuje dosta poznatih ličnosti, koje će istovremeno podržavati Natašu, i uživati u njenoj muzici. Nataša po drugi put peva na popularnom splavu Jimmy's a po prošlom nastupu zaključujemo da će biti prepuno i izvanredno.

Jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

Žurka do ranih jutarnjih časova nikada ne izostaje na splavu Jimmy's, pa se tako i nakon nastupa Nataše Bekvalac tradicija nastavlja. U sredu će vas na nogama držati najtraženiji regionalni sastav, grupa Miligram, dok vas u četvrtak očekuje fenomenalna Ivana Selakov.  Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic Band provešće petak sa vama, a subota 7. septembar, rezervisana je za Millenium Band, Dariu Stanojević i Aleksu Radenkovića. Izvođači koje ne smete propustiti!

Jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

O atmosferi na splavu Jimmy's svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se da zaista postoji mesto u Beogradu gde je provod uvek vrhunski, a zatim obezbedite svoje mesto! Rezervacije za nastup novosadske barbike, ali i za sva ostala dešavanja na splavu Jimmy's, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com