InBox, Poznati, vesti

Poznate pevačice napunile klub.

Klub InBox, kao i svake subote, može da se pohvali najboljim i najveselijim gostima. Tako je bilo i proteklog vikenda, kad je klub bio prepun dobrih vibracija i naravno, poznatih ličnosti.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Nekadašnja učesnica muzičkog šoua “Operacija trijumf”, pevačica Mika Kostić, provela je sjajno veče u ovom poznatom beogradskom lokalu. Podsetimo, Mika je prošle godine objavila romantičnu baladu “San“, ali i brzu hous numeru ”Together again” koju je snimila sa “Oxiduality” bendom.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Naši fotoreporteri su u klubu InBox snimili i koleginice Anu Milenković i Sanju Dimitrijević. Nekadašnja članica grupe "Beauty Queens" i talentovana pevačica Sanja Dimitrijević, koja se proslavila učešćem u “Prvom glasu Srbije”, ludo su se zabavljale u ovom prestoničkom klubu. Sinoć je uz Superstars Band i Marcca Oxiduality-a bilo ludo i nezaboravno, što se moglo videti i na licima svih gostiju kluba InBox.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com