Poznati, Shake 'n' Shake, vesti

Poznati napunili Shake'n'Shake: Katarina i Milan Gromilić uživaju u ljubavi.

Novootvoreni ekskluzivni prestonički splav Shake'n'Shake od samog otvaranja, svake večeri ugošćava poznate ličnosti, kojima je izgleda, ovo mesto postalo omiljeno u gradu.

shakeeee

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Tako se i drugog dana otvaranja splava, skupio veliki broj poznatih lica iz sveta šou - biznisa koji su lumpovali do jutra. Ko je sve pozirao našim fotografima pogledajte u galeriji.

shake Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Glumica Tamara Dragićević je, sudeći prema fotografijama, bila prilično zauzeta strasnim ljubljenjem svog izabranika Petra Benčine, dok je Dragan Marinković Maca, vidno raspoložen i nasmejan, nazdravljao sa kolegama na splavu.

shake 67

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Ekskluzivni splav Shake'n'Shake bio je mali da primi sve koji su želeli da bar na kratko osete čari pravih tropskih barova, i uživaju u vrhunskim koktelima i odličnoj muzici, a spektakularnom otvaranju prisustvovali su i supružnici Katarina i Milan Gromilić.

shake 65

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Zatim su im se pridružili i Vladimir Stanojević u društvu devojke Ane Marije, kao i Luka Raco, Vladimir Aleksić, Nenad Radujević, Bane Janković, Sava Radović koji živi na relaciji Nemačka - Srbija i brojne druge poznate face.

shake 656

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Ne propustite i vi najbolju žurku i mesto u gradu! Izvršite rezervaciju na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

shhake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju naredne žurke, pogledajte našu galeriju fotografija i saznajte kako je bilo na otvaranju splava Shake'n'Shake.

shake 6

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com