Poznati, Stara Pesma, vesti

Poznati pomažu pesmom.

U kafani Stara Pesma sinoć je održano humanitarno veče za ugrožene poplavama, na kojoj se pojavio veliki broj poznatih ličnosti.

ANDREANA I SLOBA

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Naše zvezde, podigle su celu kafanu na noge i svi ljudi dobrog srca donirali su u skladu sa svojim mogućnostima. Publika se posebno obradovala nastupu Sanje Maletić, Andeane Čekić, Milana Mitrovića i Slobe Vasića.

SANJA MALETIC

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

A kada je zaigrala fatalna seksi senorita Milica Pavlović atmosfera se popela do tačke ključanja.

DEANA

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Najviše uzdaha je izmamila sve popularnija manekena Dejana Živković, koja je nedavno i zvanično potvdila da je u vezi sa rukometašem Vladom Mandićem.

sara jovanovic

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Oštrom oku naših fotoreportera nisu promakli ni Sara Jovanović koju pamtimo sa "Farme 5" i Marko Miljković kojeg se sećamo iz "Velikog Brata". Dođite i večeras u kafanu Stara Pesma čeka vas još bolji provod uz Aleksandru Bursać i Miloša Brkića.

MARKO IZ VELIKOG BRATA

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com