Monsun, Najave, vesti

Serijal #SAMOTVRDO žurki se nastavlja u prepoznatljivom stilu. Ovoga puta u goste nam stiže producent i di-džej Ninetoes (da, stvarno ima devet prstiju na nogama) koji će vas svojim setom oduvati poput monsuna 24. oktobra u klubu Monsun, Travnička 3.

Njegova stvar “Finder” bila je planetarni hit 2013. godine i u svojim setovima su je vrteli i di-džejevi Loco Dice, Carl Cox, Jesse Rose, Luciano, Maxxi Soundsystem, Davide Squillace, Koze, Oliver Koletzki i mnogi drugi. A i dan danas izaziva groznicu u noćnim klubovima širom sveta. Ninetoes je nastavio sa kvalitetnom produkcijom i dokazao da “Finder” nije bio slučajnost, a trenutno je aktuelan njegov EP Blue Dreams.

Ninetoes-press-1

Inače, ovaj di-džej turskog porekla živi i radi u Nemačkoj i iza sebe ima više od 15 godina muzičkog iskustva, a poznat je po tome što ume da pokida žurku na način na koji malo ko može. Sa 16. godina počeo je da vrti hip-hop pod pseudonimom Passion, međutim kada mu je ta vrsta muzike postala neinspirativna okrenuo se nešto drugačijem zvuku, pa se za njegovo ime danas vezuju techno i house. Taj raznovrsni kulturološki background uticao je na njegovo stvaranje, zbog toga je njegov stil jednstven i upotpunjen izvanrednom i kreativnom veštinom miksanja koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Karte se mogu kupiti samo na ulazu na dan žurke i to od 23h do 01h po ceni od 300 dinara,
a od 01h po ceni od 400 dinara.

Na prethodnoj #SAMOTVRDO žurci, bugarski superstar Metodi Hristov imao je nastup za pamćenje, a o odličnom provodu te večeri se i dalje priča. Ipak, #SAMOTVRDO i Ninetoes su rešeni da ponovo pomere granice dobrog noćnog provoda, a domaća podrška biće im Tumalon, Phill & Dansmore, Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski.

klub Monsun

Fotografisano u Klub Monsun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com