Kasina Bar, vesti

Poznati se provodili u klubu Kasina.

Sinoć je u klubu Kasina vladala neponovljivo dobra atmosfera na nastupu popularnog pevača Tonija Cetinskog. Kao što možete videti i na fotografijama, fotografi portla beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su sinoć svojim objektivima u klubu Kasina pored fantastične atmosfere “uhvatili” i mnoštvo poznatih ličnosti u ludom provodu.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

U prelepim numerama Tonija Cetinskog uživale su javne ličnosti iz svih sveta javnog života. Bilo je sportista, muzičara… Fudbaleri Nikola Lazetić i Mitar Mrkela nisu skrivali svoje oduševljenje čitavim klubom i sjajnim provodom, kao ni pevač Marko Đurovski, poznat kao veliki hedonista. U klubu Kasina provodio se i Davor Jovanović, poznat po pobedi u prvoj sezoni emisije Prvi glas Srbije.

Inače i sam Toni Cetinski bio je neverovatno dobro raspoložen, pa je svoju energiju i pozitivu prenosio na publiku. Za njega je 2013. bila veoma uspešna godina, jer je između ostalog zaprosio svoju devojku Dubravku Dujak na krajnje zanimljiv način - preko naslovne strane jednog magazina.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

"Prvo se iznenadila, ali onda je rekla “da”", rekao je Toni novinarima “Ekskluziva” i dodao da za 2014. on i njegova verenica planiraju da se venčaju. Za nekoliko meseci planira publici da predstavi novi album, za koji veruje da odiše kvalitetom, uostalom kao i sve što on potpisuje. Klub Kasina je sinoć bio mesto pravog spektakla.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Proverite i vi zašto se poznati provode u klubu Kasina! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja u Novoj godini. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com