Čudna Noć, vesti

Poznati u Čudnoj Noći.

Naša prestonica sinoć je predstavljala grad najboljeg noćnog provoda. U fantastičnoj ponudi na svetskom nivou, koju vam beogradnocu.com predstavlja i preporučuje, uživalo je i mnoštvo poznatih ličnosti. Naravno, njihov provod nije promakao našim fotografima, kojima su najveću pažnju privukle VIP ličnosti na proslavi rođendana Boom Boom radija.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Naime, Boom Boom radio proslavio je svoj rođendan u kafani Čudna Noć, uz sjajnu muziku, pravo veselje i neponovljivo dobru atmosferu. Svojim prisustvom proslavu su uveličale mnoge ličnosti sa estrade, iz sveta biznisa, mode… Posebnom energijom naše fotografe privukla je atraktivna pevačica Dunja Flash, koja je na radost muškog dela gostiju pokazala i svoje iskustvo sa igranjem. Prisutan je bio i pevač Joca Stefanović, poznat široj javnosti po učešću u emisiji Zvezde gradna. Posebnu pažnju privukli su i učesnici rijalitija Dvor, Vesna i Deni. Priliku za provod nije propustio ni Husa Beat Street, kao ni prelepa Daria Stanojević, pevač Daniel Đurić, kao i Miroljub Brzakovic Brzi, za koga kažu da je fenomen devedesetih godina.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Svi poznati, kao i ostali gosti, imali su priliku da uživaju u zaista prelepoj, elegantnoj proslavi, gde najluđi provod nije izostao, što uostalom možete pogledati i na fotografijama. Boom Boom radio oduvao je svećicu na svojoj torti u prelepoj atmosferi kafane Čudna Noć, a portal beogradnocu.com želi čitavoj ekipi okupljenoj oko njega puno uspeha i veselja i u narednom periodu.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Proverite i vi zašto se poznati provode u kafani Čudna Noć! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja, koja ćemo vam naravno najaviti. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički kafanski provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com