Kasina Bar, vesti

Poznati uživali uz Hari Mata Harija.

Jedan od najpopularnijih klubova Kasina juče je bio uporište zabave i mnogim poznatim ličnostima. Inače, poznate ličnosti ovaj spektakularni klub favorizuju i uvek ga biraju kada traže savršen noćni provod. Daria Stanojević, Mitar Mrkela i Emilija Kežman sinoć su istinski uživali uz predivan glas Harija Varešanovića poznatijeg kao Hari Mata Hari.

klub Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Sveti Valentin je sinoć uz Harija bio spoj zadovoljstva i najlepših emocija, gotovo idealan izbor za sve zaljubljene. Daria Stanojević je sve popularnija mlada estradna umetnica koja je publiku uspela da osvoji još kada se pojavila na festivalu u Vrnjačkoj banji 2009. godine, od tada pa do danas stekla je ozbiljno uporište u srcima svojih fanova i to najviše pesmama ''Ne zovi ne traži me'', ''Bezimena'', ''Alal vera'' i drugim. Polako se ubraja u red sve traženijih klupskih pevačica.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je sinoć bio najpoželjnija tačka, sve u ovom klubu je bilo više nego fantastučno, bina, osvetljenje, publika, a ponajviše emocije, mlaz pozitivnih vibracija mogao se prepoznati na svim licima, tako i kod Emilije Kežman bivše supruge fudbalera Mateje Kežmana moglo se videti da su joj ove vesele Valentinske note baš prijale.

Klub Kasina je sinoć opravdao epitet najbolji i potvrdio da vas sa njim uvek čekaju najveseliji momenti. Klub Kasina je mesto koje je sa razlogom postalo veoma blisko vašem srcu i svim vašim afinitetima, reč je o klubu budućnosti koji veoma uspešno koketira sa svim svetskim trendovima i tome dodaje neki svoj unikatan pečat. Večeras u fantastičnom ambijentu jednog od najposećenijih klubova u gradu čekaju vas dobre vibracije uz Veska Vučkovića, to su momenti koji su zaista vredni vaše pažnje.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Klub Kasina je vulkan iz kog izviru samo erupcije najboljih provoda, ne propustite priliku da postanete deo najpopularnijeg miljea u gradu. Besplatnu rezervaciju možete da izvršite putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I mi smo neraskidivi deo kluba Kasina i to u lancu provoda koji postoji samo zbog vas, nikada to nemojte da zaboravite.

 

beogradnocu.com