Ona, vesti

Pravi boemi znaju zašto - kafana Ona.

Pravi boemi znaju – kafana Ona je apsolutno neizbežno mesto kada je noćni provod prestonice u pitanju. Raspoloženo osoblje, izvanredna muzika, besprekorna usluga, prelepe devojke, pristupačne cene i dosta iznenađenja učiniće da vaše veče u kafani Ona bude nezaboravno.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

U petak, 3. januara u kafani Ona , za sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike, nastupaju Ivan Kadić i Bend. Očekuju vas veoma pristupačne cene pića, i naravno, uvek pozitivna energija. Nežni zvuci tambure, gitare i klavijatura kao i fenomenalni glas pevača Ivana, probudiće mnoge vaše emocije. Svakog petka i subote u kafani Ona, vas očekuju najbolje starogradske i narodne pesme, pa ne propustite boemsko uživanje, u pravoj veseloj atmosferi.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Ukoliko želite da budete gost kafane Ona, neophodno je da usvojite neka pravila kluba, a sigurni smo da ste “njena” pravila već savladali i usvojili. Kafana Ona od samog početka sezone nudi zaista spektakularan provod, sa sjajnim muzičkim repertoarom. Iz nedelje u nedelju provod je sve bolji, a kafana sve posećenija. Atraktivnosti ove oaze, pored izuzetne lokacije, u Zemunu na Gardošu, doprinosi i besprekorna usluga. U prijatnom ambijentu dobar provod je siguran.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

U našoj galeriji možete pogledati dokaze najboljeg noćnog provoda u kafani Ona, koje će vas garantovano inspirisati da ovo mesto posetite, i obezbedite sebi jedinstveni provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

 

beogradnocu.com