vesti

Pravi hit: Vikend sa Dobrilom.

Ne propustite da započnete svoj vikend uz Dobrilu, jer vas kao i uvek očekuje pravi spektakl. Dobrila se od samog početka ove sezone pobrinula da bude najbolja i nezamenljiva, najluđa i najelegantnija, i što je najbitnije – najpristupačnija.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U petak, 22. novembra u klubu Dobrila svoj nastup održaće Euterpa Bend. Očekuju vas pop, rock, disko, funky i house zvuci uz koje ćete garantovano čitavu noć provesti na nogama. Na njihovom repertoaru se nalazi preko 350 žanrovski različitih pesama , a repertoar se svakoga puta prilagođava vrsti nastupa, kao i senzibilitetu publike. Ono što je sigurno dobar provod nikada ne izostaje!

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U subotu, 23. novembra idealno mesto za vaš izlazak je definitivno klub Dobrila, upravo zbog nastupa Lezz Go Bend-a. Repertoar sastava Lezz Go uvek prati najmodernije trendove, ali istovremeno ostaje veran dobrom muzičkom ukusu i klasičnim hitovima proteklih decenija. Lezz go band je već prepoznat kao jedan od najboljih klupskih bendova od kojeg možete očekivati hitove: David Guetta, Swedish House Mafia, Alex Gaudino, Armand Van Helden, Martijn ten Velden, Eric Prydz, Paul Oakenfeld, Black Eyed Peas, Madonna, Lady Gaga, Beyonce, Kelly Rowland, Rihanna i mnogih drugih.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje svirke u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com