Hodač, vesti

Pravi put vodi do Hodača.

Provod je zagarantovan uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije. Iskusite pravo boemsko uživanje uz neverovatnu uslugu, muzički program i piće u jednoj od retkih kafana koje su svakodnevno otvorene za vaš nezaboravan provod – kafani Hodač! Za sve prave boeme kafana Hodač u ulici Dimitrija Tucovića pravi je izbor. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Najbolje zvuke tambure definitivno možete čuti u kafani Hodač. Samo večeras budite pravi boem uz neverovatnog Žuću i Noleta, virtouze na gitari i harmonici, koji će biti vaši domaćini. Ponedeljkom i utorkom uživajte uz Iliju i Bogdana, iskusne muzičare koji goste nikad ne ostavljaju ravnodušnim.

U sjajnoj kafani Hodač u sredu je veče posebno stvoreno za rakiju. Rakija veče je dan kada su u Hodaču sve rakije od kajsije, dunje, medovače limunovače, višnjevače, narandžovače, malinovače, kupinovače, majmunovče, po ceni od samo 100 dinara. Jedinstvena ponuda! Ovom prilikom sviraće Žuća i Nole koji će itekako uveseliti vaša srca kao i četvrtkom.  U petak, za najbolji početak vikenda u kafani Hodač, očekuje vas Orkestar Za Jednu Noć i u subotu Orkestar Harmonika Stara.

kafana Hodač

 Fotografisano u Kafana Hodač

Uz najveće kafanske hitove, u specifičnom izvođenju ovih izvanrednih orkestara, moći ćete da se provedete bolje nego ikada. Žućom i Noletom večeras zaokružite celu nedelju i ponovo u ponedeljak dođite u Hodač, jer ovde nema odmora. Svaki dan se svira, peva i veseli! Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u kafani Hodač.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Hodač, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com