Složna Braća, vesti

Pravi sevdah u kafani Složna Braća.

Provod zagarantovan cele nedelje, uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!  Idealan način da provedete početak nedelje i utorak veče jeste da posetite kafanu Složna Braća, gde vas uz pristupačne cene pića, najlepše devojke i dobro raspoloženje, očekuje naravno, i najbolja muzika u gradu.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnoj muzici Miloša Trninića – Trne. Od danas pa nadalje, utorak će biti idealan za vaš kafanski provod, jer će vam Trna, koji važi za mahera kad je provod u pitanju, napraviti sjajnu atmosferu i vrhunsko veče. Sreda i četvrtak biće idealni dani, pogotovu kad zasviraju odlični bendovi Oriental i Naš Način Bend. Naš Način Bend je fantastična ekipa, sa dve gitare i jednom harmonikom. Oni prave tako uzavrelu atmosferu, da će svi gosti u kafani Složna Braća đuskati i biti na nožicama, pa i stolovima!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Autentični etno ambijent, pristupačne cene pića i ukusne hrane, vrhunska i kvalitetna rakija služena na specifičan način, sjajni pevači, bendovi i tamburaši svake večeri tokom cele nedelje, pa gde to ima, ako ne u kafani Složna Braća! Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude. U petak će vam pevati sjajni Bum Bum Bend, dok je subotom Nikola Vasović zadužen za vaš najbolji provod. Nedelja je rezervisana za Peđu I Angy.

Kafana Složna Braća jedno je od retkih prestoničkih boemskih mesta koje radi čak šest dana u nedelji! Ponedeljak, kao prvi dan radne nedelje ovde je neradan, ali se zato od utorka pa sve do kraja vikenda u kafani Složna Braća ne prestaje sa provodom. A pored toga što je otvorena od utorka do nedelje, muzički repertoar je svakog dana na veoma visokom nivou. U kafani Složna Braća u dobroj živoj svirci možete uživati kada god je posetite! Naravno, prioritet ima kvalitet muzike, a ne žanrovska usmerenost, tako da se možete provoditi sa samostalnim, ali izvrsnim izvođačima, kao i sa čitavim orkestrom.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Složna Braća već navikli. Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Složna Braća uvući će vam se pod kožu i samo jedan dolazak ostaće na vama kao žig… a ponekad je to jedini način da najlepši momeni ostanu zapamćeni…

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sva dešavanja u kafani Složna Braća i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com