Kasina Bar, vesti

Pravi spektakl u Kasini.

U toku naredne nedelje u popularnom prestoničkom klubu Kasina Bar očekuje vas pravi spektakl. Interesovanje je sve veće, provod sve bolji, a muzika i dalje kao što ste navikli – fantastična! Ne propustite uživanje u ovom vrhunskom klubu jer vas očekuje muzički repertoar koji će vas oduševiti. U utorak 19. novembra moći ćete da se provodite uz Caharter Bend i najveće hitove strane i domaće pop muzike, koju ovaj sastav izvodi na vrlo specifičan način. Ono što je sigurno, na nogama ćete biti do ranih jutarnjih časova i provešćete se nezaboravno.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Samo dan nakon uživanja sa Charter Band-om u klubu Kasina Bar očekuje vas izvanredan sastav - Loco Band. Godinama stiču reputaciju kvalitetnim izvedbama, dovoljno blizu originala, s obzirom da su cover band, sa taman dovoljno dodatog svog žara. Ukoliko ste ljubitelj pop rock muzike, sredu u Kasini ne smete propustiti. Četvrtak 21. novembar definitivo treba provesti uz Kao Kao Bend u klubu Kasina. Ovaj sastav proglašen je najboljim debitanskim bendom na manifestaciji Beogradski pobednik, što obećava zaista dobru svirku.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

No Comment Bend je 2010. godine na Beogradskom pobedniku proglašen otkrićem godine. Ne propustite da se sa njima provodite u klubu Kasina Bar u petak 22. novembra. Iza sebe imaju jedan album i mnoga priznanja, ali najbitnije je što prave fantastičnu atmosferu. U subotu vaš domaćin biće Vesko Vučković. Moći ćete da se provedete uz Ex YU, pop, rok, kao i sve ono što ovog talentovanog pevača u trenutku inspiriše.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Kasina.  U iščekivanju ovih događaja u Kasini, pogledajte galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com