vesti

Pravo mesto za Kristijana Golubovića.

Klub Medellin and Light Bar definitivno je jedno od omiljenih prestoničkih mesta Kristijana Golubovića. Sinoć su ga naši fotografi ponovo “uhvatili” ovde u provodu. Međutim, on se nije samo provodio, već se na oduševljenje svih prisutnih i uključio u kreiranje izvanredne atmosfere, i nesumnjivo uspeo u tome. Da biste se uverili pogledajte našu galeriju koja svedoči upravo o tome.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Naime, Kristijan Golubović se sinoć, vidno raspoložen, fotografisao sa mnoštvom ljudi, dobro zabavljao, uz puno smeha i pozitive, a pored svega toga puštao je i muziku, koju su svi prisutni nesumnjivo obožavali, s obzirom na njihove reakcije i vreli plesni podijum. Kristijan je tako svima pokazao da pored svojih talenata za crtanje i pisanje ima i talenat da uveseljava druge.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Klub Medellin and Light Bar, nudi zaista nešto drugačiju ponudu u odnosu na ono što imate u vodećim klubovima širom grada i svakako može biti zanimljivo da svojoj radoznalosti pustite na volju i upoznate se i sa ovim delom noćnog Beograda. Susrešćete se sa sadržajima koje drugi klubovi ne nude i zato klub Medellin and Light Bar, bilo koja njegova varijanta za koju se odlučite, može biti pravo otkrovenje za vas i vaš dosadašnji noćni život. Kao što smo već zaključili, ovo je definitivno pravo mesto gde možete da upoznate Kristijana Golubovića.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda i da vas uputi isključivo na ono najbolje. Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja, pobrinućemo se mi! Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Medellin and Light Bar, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com