Staro Drvce, vesti

Pravo mesto za sve Knindže.

Spemite se da u kafani Staro Drvce čujete fenomenalnog, veselog i zanimljivog šoumena Baju Malog Knindžu! Sledeće srede, odnosno 12.marta, nastupiće srpski narodni kantautor i pevač Mirko Pajčin, poznatiji javnosti kao Baja Mali Knindža. Neupućeni ljudi ga svrstavaju pod turbo - folk umetnike, mada je on veliki kritičar takve vrste muzike. Baja ne želi da snimi CD za “Grand” produkciju, zato što tad ne bi bio onaj isti Baja na koga smo mi navikli.

kafana Staro Drvce - igra

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Prva njegova pesma je postala jako popularna i zove se "Nema raja, bez rodnoga kraja”. Sasvim slučajno je postao pevač, a od malih nogu je pevao po selu u kom je rođen, da bi nakon osnovne škole počeo da piše pesme za narodne pevače. Do sada je izdao 26 muzičkih albuma, a najveći tiraž je imao od albuma ”Živeće ovaj narod “.

Pesme su mu uglavnom okrenute veličanjem srpstva i njene istorije, kao i o ljubavi i alkoholu, a svoju popularnost je stekao za vreme devedesetih godina prošlog veka. Svake godine nastupa na Kočićevom zboru na Manjači.

kafana Strao Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Ne propustite da čujete Baju samo u kafani Staro Drvce. A večeras vas na istom mestu čekaju izuzetni Vlada Nikolić, Tanja Živković i fantastični Miami Bend. Četvrtak, 6.mart, rezervisan je za nikog drugog do Bote i Dijamante, a u petak vam nastupa Nenad Radovanović, Lidija Dimitrijević i Drvce Bend. Atmosfera će kao i uvek biti jedinstvena i za pamćenje, jer u kafani Staro Drvce je uvek tako - najbolje! Ista ekipa zabavljača od petka, nastupa i u subotu, 8. marta na Dan žena i u nedelju.

Kafana Staro Drvce radi svakog dana, sa svojim standardnim programom i nastupima Drvce Benda, a neretko ima i gostovama poznatih pevača sa naše estradne scene. Muzički repertoar u kafani Staro Drvce pretežno je odličan i uglavnom usmeren na pop, folk starogradsku muziku, ali ono što je sigurno jeste to da se u kafani uvek čuje ono što gostima najviše prija. Ono što je jako bitno jeste da je muzika veoma pažljivo birana, i da je u kafani Staro Drvce sve podređeno vašem maksimalnom uživanju i stvaranju uslova za neponovljiv provod.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Izvršite obavezno besplatnu rezervaciju za vaš nezaboravan provod u kafani Staro Drvce, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice- beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com