Sokače, vesti

Do pravosnažnosti presude Kristijan Golubović u provodu.

Superstar filma "Vidimo se u čitulji", Kristijan Golubović, sinoć se provodio u kafani Sokače. Kristijan Aleksandar Golubović, nedavno je osuđen na 14 godina zatvora zbog trgovine drogom. Kod njega su pritom pronašli 125 grama heroina, što je Kristijana, zakletog neprijatelja dilera, a naročito narkomana, ostavilo u šoku.  Golubović, koji je inače do sada gotovo pola svog života proveo po raznoraznim zatvorima zbog različitih krivičnih dela, bio je iznenađen presudom, jer je očekivao da će sud uslišiti njegove molbe i tvrdnje da sa dilovanjem drogom nije imao veze.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Posle dužeg odsustvovanja iz javnog života, Kristijan je ponovo postao tema kako pisanih, tako i elektronskih medija. Naravno, ni fotografima portala beogradnocu.com Kristijan Golubović nije promakao, već su ga sinoć “uhvatili” u provodu i to u popularnoj prestoničkoh kafani Sokače. Kristijan se u kafani Sokače izvanredno provodio, što možete videti i u našoj galeriji. Raspoloženje je bilo vrhunsko, a atmosfera sve vreme usijana.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Izgleda da je Kristijan, dok je još uvek na slobodi, rešio da se provede na najbolji mogući način, pa je tako prošle nedelje osvanuo na fotografiji sa Tijanom Đurićić. Popularna silikonska kraljica, izbacila je na svoj Fejsbuk profil pomenutu fotografiju, koja je izazvala veliku pažnji javnosti. Međutim, i dalje se ne može sa sigurnošću potvrditi koliko je bliski odnos Golubovića i atraktivne silikonke.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Ne propustite najluđi provod u gradu, već proverite zašto poznati biraju baš kafanu Sokače za svoje izlaske. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Sokače možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz kafane Sokače svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com