Kasina Bar, vesti

Praznični program kluba Kasine.

Klub Kasina iz nedelje u nedelju svoje goste oduševljava sve boljim provodom, a samim tim i sve većom posećenošću.  Nakon fenomenalnog Tonija Cetinskog koji je napravio spektakl prva dva dana januara, sledi pauza koncerata i uživanje uz najbolje bendove Kasine. Ove nedelje klub Kasina nesumnjivo će vas privući sjajnim muzičkim programom, koji će zajedno sa svim ostalim pogodnostima koje ovo mesto nudi, učiniti da se provedete nezaboravno.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Za Božić odmorite, i već u sredu 8. januara započnite godinu na pravi način uz Loco Band, a četvrtak nek vam bude u znaku Exploziv Band-a. Ne propustite priliku da uživate u zaista fantastičnom izvođenju ovih neponovljivih muzičara, jer vas očekuje prava senzacija.

Dobar provod neće izostati ni za vikend, kada će vas u petak 10. januara u klubu Kasina zabavljati fenomenalni Gitarsi. Ova ekipa je nastala sa idejom da se pop muzika aranžirana u flamenko, klasičnom i pop maniru sviranja akustičnih gitara pokaže i dočara na način koji još nije zastupljen na našoj sceni. Momci grupe Gitarsi otkriveni su sa singlom "Dobro došla, srećo" na radijskom festivalu u Srbiji. Potvrdu da se ono što stvaraju sviđa publici, dobili su i u sjajnim kritikama za drugi singl "Dobri moj anđele". Ne propustite da čujete ove sjajne momke koj iprave vrhunsku atmosferu u klubu Kasina Bar.

klubh Kasina Bar

 Fotografisano u Klub Kasina Bar

Vesko Vučković koji je već zauzeo vodeće mesto ovog kluba, nastupiće u subotu 11. januara. U iščekivanju ovih izvanrednih događaja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji provod u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com zabeležili su jako zanimljive momente u klubu Kasina Bar, koji će vas garantovano inspirisati da ga posetite.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kasina Bar možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju.

 

beogradnocu.com