Poznati, Stara Pesma, vesti

Pred porođaj Ana Sević i Darko Lazić slave u kafani

Pored toga što su ličnosti sa naše estrade pokazale da znaju da budu humane, pokazuju prvenstveno da znaju dobro i da se zabave. I to ne bilo gde, već u kafani Stara Pesma.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Sinoć smo u ovoj kafani proslavili rođendan kolege pevača Milana Mitrovića, a kako je protekla rođendanska žurka pogledajte u našoj galeriji fotografija. Već na samom ulazu kafane, ugledali smo buduće roditelje, Zvezde Granda Darka Lazića i njegovu verenicu Anu Sević. Zanimljvo je da su Darko i Ana zajedno, upravo zahvaljujući Milanu Mitroviću koji ijh je i upoznao.

stara pesma2

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

I dok je javnost sve vreme spekulisala kako se Ana i Milan zabavljaju, njih dvoje su u stvari kovali pakleni ljubavni plan za Darka. Simpatična priča je dovela ovo dvoje mladih do veridbe i uskoro, do još jednog člana porodice. Pogledajte kako se buduća majka pred porođaj zabavlja u kafani.

Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Oštrom oku naših fotoreportera nisu promakli ni svima dobro poznata "Seksi sinjorita", odnosno, pevačica Milica Pavlović, kao i Aleksandra Bursać i Milan Dinčić Dinča. Dođite i večeras u kafanu Stara Pesma, čeka vas još bolji provod uz Mazu i Medu.

stara pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com