Najave, vesti

Predstavljamo kafanu: Naš Boem.

Baš tako. Na veliko oduševljenje svih koji čeznu za pravim kafanskim provodom, koji traju do najsitnijih sati, koji se prepričavaju i zbog kojih kafana postaje nezaobilazna stavka u vašem svakodnevnom životu, predstavljamo vam kafanu Naš Boem.

kafana Naš Boem

Fotografisano u Kafana Naš Boem

U ovoj prelepoj kafani koja se nalazi u Petra Palavičinija 15, istinski može da se proveseli 100 ljudi. Ova kafana koja je orijentisana ka pop i folk zvuku uvek će imati pravu pesmu za vas. Kafana Naš Boem radi od 22h pa sve do 4 sata iza ponoći, a subotom za vaš najbolji provod postaraće se Stefan Živković i Simke band. Kafana Naš Boem vam nudi vrhunsku uslugu, nezaboravne provode i prave boemske noći, na vama je samo da svratite do nje i prepustite se najboljem provodu.

kafana Naš Boem

Fotografisano u Kafana Naš Boem

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com