Najave, vesti

Predstavljamo novi kafe: Kapric Bar.

Kafe Kapric Bar je pravo osveženje kada se radi o noćnom životu naše prestonice i nudi noćni provod za koji nećete naći alternativu među drugim beogradskim lokalima.

kapric bar

Fotografisano u Kafe Kapric Bar

Ove nedelje, ne dozvolite sebi da propustite vrhunski noćni provod i mesto sa jedinstvenim konceptom. Posetite novi kafe na vašem omiljenom portalu, kafe Kapric Bar, koji je smešten u samom centru noćnih dešavanja u Beogradu - u ulici Cara Lazara 12. U toku dana ambijent je relaksirajuć, a muzika uglavnom usmerena na pop culture od covera muzike 30-tih do savremene moderne muzike.

kapric bar

Fotografisano u Kafe Kapric Bar

Što se tiče večernjeg koncepta, odnosno žanrovskog usmerenja, akcenat je na fresh muzici, i aktuelnim svetskim hitovima. Večeras vas očekuje After work party, od 17h do 21h,dok je subota za Dj with contemporary covers, koji će vas garantovano pokrenuti na akciju.

kapric bar

Fotografisano u Kafe Kapric Bar

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog CallCentra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com