Na Vodi Kafana, Najave, vesti

Predstavljamo novu kafanu: Na Vodi Kafana.

Očekuje vas veliko otvaranje jedne sasvim nove koncepcije kafanskog provoda! Spremite se za kafanu Na Vodi Kafana!

U subotu, 10. maja, otvara se nova kafana Na Vodi Kafana, koja je zamišljena kao mesto gde će tokom noći biti dve muzike. S početkom od 22 h pa do tri ujutro sviraće se provereni, ali i aktuelni kafanski hitovi, a posle, nakon 3h pa sve do zore, uslediće "After gipsy party", sa hitovima romske muzike, ali i atmosferom koju nosi ovaj vid zabave – prepun pozitivnih iznenađenja.

Čućete kraljicu kafanske muzike, Juliju Bikovu, Cunami Bend, orkestar Mirka Kodića. A očekuju vas i kralj folka Novica Zdravković, Aki, kao i mnogi drugi gosti i iznenađenja! Biće i kompletna kafanska usluga na nivou, koja uključuje roštiljsku uslugu po prvi put u našim kafanama u Beogradu. Dođite i uverite se zašto je Na Vodi Kafana bolja i drugačija od drugih! Spremite se za kafansko ludilo koje još niste iskusili!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.