Premijera, vesti

Premijera najboljeg provoda.

Ukoliko se pitate koje mesto pruža dovoljno dobar provod da njime zavšite ovaj vikend, portal beogradnocu.com je tu za vas. Naime, ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda i volite da popijete i uživate uz dobru pesmu, najbolji izbor za vas je definitivno kafana Premijera.

kafana Premiejra

Fotografisano u Kafana Premijera

U nedelju 24. novembra kafana Premijera nudi vam spektakularni provod uz Tijanu i Marka. Ovaj duo je veoma uigran, i što je najvažnije, gde god da se pojave prave fantastičnu atmosferu. Očekujte mnogo pozitivne energije, dobrog raspoloženja i uživanja u svim čarima kafane do ranih jutarnjih časova.

Ukoliko ste mislili da je to sve, prevarili ste se. Pored izvanrednog i neponovljivog muzičkog repertoara, vašem provodu će doprineti i maksimalno snižene cene pića. Po promotivnim cenama moći ćete da uživate u bogatoj ponudi ove kafane.

kafana Premiejra

Fotografisano u Kafana Premijera

Da biste se uverili u dosadašnji izuzetni provod u kafani Premijera, pogledajte našu galeriju fotografija. Fotografi našeg portala zabeležili su najinteresantnije momente boemskog provoda u ovoj kafani, paralelno se veoma dobro provodeći.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervacije za nedelju u kafani Premijera, kao i za sva predstojeća dešavanja na ovom mestu, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com